مهلکاتموسیقی

موسیقی پرستان

بخش هفتم موسیقی، از بدایه تا نهایه

موسیقی پرستان

﴿ موسیقی، از بدایه تا نهایه﴾

﴿بخش هفتم﴾:

در بخش قبلی در باره ی ارتباط مستقیم جادوگران، ساحران، و شیاطین با موسیقی و تحول موسیقی در امریکای جنوبی، نوت های هفتگانه ی خدایان باطل کریشنا و برهمای قاره ی هند، مفصلاً بحثی داشتیم.

اما در قاره ی امریکا که ورود سرخپوستان را در آنجا به صورت تدریجی از بیست و پنج هزار سال پیش،براورد کرده اند، زنان سرخ پوست، همانند هندو ها موسیقی را جزء عقیده های دینی شان دانسته حتی در کشاورزی، جنگ، و شکار طبل و فلوت می زنند.

در امریکای جنوبی، با پیشگامی برازیل، کارنیوال مشهور موسیقی سالانه میلیونها موسیقی پرست را از تمام دنیا بخودش جلب و جذب میکند، که نمونه های دیگر آن در شهر های لندن، پاریس، نیو یارک، و… بنام کانیوال راه اندازی میشود.

در این کنسرت ها، زنان نیمه عریان، با محاسن جسمی شان، حرکات شهوت آمیز و تحریک کننده را در مقابل دوربین های کانالهای تلویزیونی و مردانِ موسیقی پرست که در حقیقت از امراض قلب و چشم ( شهوت رانی و چشم چرانی) متأثر اند، بمظاهره میشکند.

در این گردهم آئی ها، هرقدری که محاسنِ زنان عریان باشد، و در مقابل انظار مردان بی غیرت برقصند، با صدای بلند موسیقی در خیابانها، با اشتراک شیاطین انسی و جنی، حلقات زنا، شرابخواری، چشم چرانی، فروش مخدرات و مسکرات و جرایم متعدد دیگر اخلاقی، وسیع تر شده، برای چندین روز پیهم ادامه دارد.

تنها در شهر لندن، طی محفل موسیقی کارنیوال سال ۲۰۱۷ سیصد موسیقی پرستان دستگیر و ۲۸ پولیس زخم برداشتند، که این خود، محرم بودن این آله ی خطرناک ابلیس و شیاطین را ثابت میکند.

برخلافِ اسلام، باتحریف بقیه ادیان آسمانی توسط انسانهای خبیث النفسِ زمینی، پیروان تمام ادیان تحریف شده، سعی نموده اند، به موسیقی جنبه ی دینی بدهند، تا رعیت را با آن مشغول ساخته، به مرام و اهداف شوم خویش دست یابند.

بگونه ی مثال، نقطه ی شروعِ آواز «گريگوريان» بود كه در اوايل قرون وسطی توسط پاپ «گرگور اول» به وجود آمد و معرف آواز كرال يك صدايی در كليسا،که هم‌اكنون در كليسای كاتوليك به همان صورت اجرا می‌گردد جزٔ دینِ تحریف شده ی ایشان شد.

نه حضرت عیسی علیه السلام با موسیقی به پیامبری گماشته شد، و نه هم حضرت موسی علیه السلام، بلکه راهبان و کشیشانی که زندگی دو روزه ی دنیا را با زندگانی آخرت با پول و مال ناچیز فروختند، همانند هندو های مشرک و بت پرست، موسیقی را در دین های باطل شان شامل کردند.

با جادادن آواز موسیقی در کلیسا، بعدها از اين آواز ﴿يك صدايی﴾ آواز ﴿چند صدايی﴾ به وجود آمد كه به آواز پوليفونی یاد میشود.

در اين آواز چند صدای ساده و ابتدايي با بعضی نوت های موسیقی که در بخش دوم و سوم بحث کردیم، زمانی يكسان در كنار هم و گاهی در مقابل هم به حركت درمی‌آمدند، اما آواز غيركليسايي در قرون وسطی، توسط شعرا و خوانندگان دوره‌گرد فرانسوی، شاعران و خوانندگان آلمانی پايه‌ريزی شد.

قطعه‌های موسيقی كه از قرون وسطی به جای مانده‌اند در قسمت اعظم خود مذهبی، سراسر مدال و برای صدای مردان است.

اعتلای موسيقی دنيوی (كه آن موسيقي است كه موضوع سرودها بيشتر رويدادها، افسانه‌ها و جنگهاي صليبی و به ويژه عشق های درباری بود، شاعر يا مطرب دوره‌گرد به خاطر بانوی نمادينش می‌سرود و طی آن از كاربرد واژ‌ه‌های شهوانی و سست و كشنده عشق نيز اعراض نداشت) بر اثر كاهش نفوذ كليسا صورت گرفت.

نمونه های تقلید موسیقی شهوانی را در موسیقی افغانی، ایرانی، پاکستانی، هندی، و…. که در آن خواننده سعی میکند تا از لبان داغ، شب های تنهائی بدون معشوقه و یاعاشق، صبوح، می، میخانه، شراره ی عشق، چشمان یار و اعضای بدن معشوقه، ….. وصد ها الفاظ هرزه، فحاش و فاقدِ حیا را در آن جا داده، سعی میکند قشر نوجوان را مخاطب قرار دهد تا از زندگی اسلامی آنها را خارج کرده، برای خود شان شریکِ زنا های چشم، بینی، گوش، قلب و فرج را جستجو کنند.

اکثریت خوانندگان با موسیقی و اشعار دور از اخلاق اجتماعی شان قوای شهوانی را در شنونده تحریك می‌كنند و گاه یك آهنگ هم خودش غنا و لهو و باطل است و هم محتوای آن، به این ترتیب كه اشعار عشقی و فساد‌انگیز را با آهنگ‌های مطرب شنونده را به فساد اخلاق و غافل شدن از یاد الله سبحانه و تعالی تشویق میکند.

موسیقی لهو در حقیقت یكی از عوامل مهمّ تخدیر اعصاب و روان است و آثار زیانبار غنا و این گونه موسیقی بر اعصاب تا سرحدّ تولید جنون و بر قلب و فشار خون، و تحریكات نامطلوب پیش می‌رود.

خانه‌ای كه در آن موسیقی رائج باشد، ایمن از مرگ و مصیبتِ دردناك نیست و دعا در آن خانه به اجابت نمی‌رسد و فرشتگان وارد آن نمی‌شوند، چون اهل آن خانه تصمیم گرفته اند روح نفاق را در قلب های شان پرورش دهند همان‌گونه كه آب گیاهان را پرورش می‌دهد.

امت در روزگار ناشايسته ای قرار دارد، روزگاری که مردمِ آن:

  • – نمازها را ناديده می انگارند،
  • – به تمايلات نفسانی اهميت می دهند،
  • – قرآن را به خاطر غيرِ الله سبحانه و تعالی می آموزند،
  • – علم فقه را برای غيرِ الله سبحانه و تعالی فرا می گيرند،
  • – تعصبات، ملیت پرستی، فرقه گرائی را با قرآن و سنت مبادله کرده اند،
  • -بنام عشق و عاشقی زنا میکنند، شراب مینوشند، و دیگران را به منکرات و گناهان، دعوت و آغشته میسازند.
  • – غنأِ حرام را در هنگام قرائت قرآن به کار می برند،
  • – اهل موسیقی و به کارگيری ابزارند،
  • – بر رعايت مسئله ی امر به معروف و نهی از منکر ناخوشايند اند،

از اين چنين افرادی در ملکوت آسمان ها به عنوان آدم های پليد و نجس ياد می شوند. و دورترين مردم از صلاح کسی است که در لهو و لعب غوطه ور باشد!

عزیزان گرانقدر!

لطفاً این مضامین خیلی مهم و حیاتی را با تمام خانواده، اقارب، دوستان، و همکاران تان شریک سازید، و در رشد فکری، عقیدتی، ایمانی و وجدانی همنوع تان اقلاً یک امر خیری را، مایه ی حصولِ صدقات جاریه ی تان سازید.

جزاکم الله وخیراً!

 

 

دانلود رایگان اپلیکیشن مفلحون
نمایش بیشتر

احمد جاوید عارفی

نویسنده: استاد احمد جاوید عارفی

یک دیدگاه

  1. به نام خداوند بخشنده و مهربان. مطالب و مقالات مندرج در این تحقیق علمی که بسیار بسیار آموزنده و راه گشا است ،سخت مرا تحت تاثیر قرار داد و اندیشه ام درباره موسیقی را متحول نمود. من به عنوان یک بنده مؤمن هیچگاه رضایت حق سبحانه تعالی ، نعوذبالله با هواهای شیطانی معاوضه نخواهم نمود و در راه مبارزه با شیطان همواره استوار خواهم بود. من خودم به موسیقی و نواختن آن اشتیاق داشتم، اما مدتی است با مطالعه در این باب بیشتر متوجه شده و هیچ گاه‌ نمی خواهم در ایمان و عقیده ام خللی وارد گردد.
    خواهشی داشتم، اگر متولیان و محققین محترم این تحقیق موسیقی را از دیدگاه طریقت و تصوف نیز مورد بحث قرار دهند برای جوانان مان بسیار آموزنده خواهد بود.
    از بارگاه حق سبحانه تعالی برای تان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید