مهلکاتموسیقی

موسیقی در افغانستان

بخش پنجم موسیقی، از بدایه تا نهایه

 موسیقی در افغانستان

﴿ موسیقی، از بدایه تا نهایه﴾

﴿بخش پنجم﴾:

در بخش قبلی، بنیان گذاری موسیقی توسط شیطان، شیوع آن میان اولاده ی آدم علیه السلام، و انتشار موسیقی در جوامع مختلف را، مورد بحث قرار دادیم.

بعد از بحث در مورد یونان بسوی چین، جاپان و هند میرویم تا چگونگی نوعیت موسیقی را در افغانستان ریشه یابی کنیم.

در كشور چين ساختن آهنگهای موسيقي مختص پادشاهان آن كشور بود و نخستين‌بار امپراطور بزرگ آنها «فوهی» قريب پنج‌ هزار سال پيش از ميلاد مسيح، موسيقی چينی را تدوين كرد.

اما اقوام سفيد پوست كه در آسيای غربی، افريقای شمالی و اروپای شرقی هسته ی تمدن قديم را به وجود آوردند پيش از چينی ‌ها در تاريخ موسيقی اهميت دارند.

چين از نظر قدمت قديمی ‌ترين كشور موسيقی جهان به شمار می ‌آيد زيرا موسيقی نزد آنها بسيار مقدس بود.

پس از فوهی پادشاهان ديگر چين نيز هر يك به فراخور ذوق و استعداد خود نكته‌ ای به موسيقی افزودند.

از قرن ۱۶ ميلادی نمايندگانی از كشورهاي اروپايي به چين اعزام شدند به تدريج سازهاي غربي را به آن كشور بردند و موسيقي از سلطة ی پادشاهان خارج شد.

تاريخ موسيقي جاپان از قرن سوم ميلادي آغاز مي‌شود. در ابتدا موسيقي جاپان تحت تأثير چين قرار گرفته بود ولي جاپانی ها به رقص و موسيقي و آواز نيز توجه بسيار كردند و در اين مورد از چيني‌ها پيش افتادند.

موسيقي در نظر هندی ها يكی از هنرهای خدایان شان است، و متأسفانه این عبادتِ خدایانِ نابکار از هند، به پاکستان و افغانستان سرایت کرده، شیاطین انسی را در هر سه کشور سخت مشغول و غرقه به آن کرده است.

انسانهای فحاشی که نوت های موسیقی را در برنامه های مبتذل ستاره ی شیطان، بمردم جهت تشویق ایشان به فسق و فساد و آلوده کردن جامعه به فحاشی و رقاصه گری، می آموزانند، و نام های افغانی خود را همقیافه ی شیطان های هندی و پاکستانی شان که به وزنِ فلان علی خان گذاشته اند، ریشه و عقیده ی باطل و مذخرف هندی دارد، که اکثریت مردم نادان بدان واقف نیستند.

هندو های بت پرست بدین عقیده هستند که اصوات از عالم بالا برای شان الهام می ‌شود و هر يك از هفت نوت (notes) مربوط به يك آسمان از هفت آسمان است، استغفرالله العلی العظیم.

با درک این موضوع، جا دارد آیه ی قرآن کریم را در مورد هفت آسمان و آیه ی دیگری را در مورد هفت دروازه ی جهنم، مقایسه کنیم.

الله سبحانه و تعالی در قرآن کریم در مورد هفت آسمان میفرماید:

هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُم مَّا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا ثُمَّ اسْتَوَىٰ إِلَى السَّمَاءِ فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (بقره ۲۹)

او خدایی است که همه آنچه را (از نعمتها) در زمین وجود دارد، برای شما آفرید؛

سپس به آسمان پرداخت؛ و آنها را به صورت ﴿هفت آسمان﴾ مرتب نمود؛ و او به هر چیز آگاه است.

و در سوره ی حجر میفرماید:

وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمَوْعِدُهُمْ أَجْمَعِينَ ٭ لَهَا سَبْعَةُ أَبْوَابٍ لِّكُلِّ بَابٍ مِّنْهُمْ جُزْءٌ مَّقْسُومٌ (حجر ۴۳-۴۴)

و دوزخ، میعادگاه همه آنهاست! هفت در دارد؛ و برای هر دری، گروه معیّنی از آنها تقسیم شده‌اند!

بدون شک که شرک آوردن به الله سبحانه و تعالی، و تعلیم و تعلم شرکیات، و عقیده بر اینکه این اصوات از جانب خداوند، از عقب هفت آسمان آمده است، هفت دروازه ی جهنم را برای طالبانِ مکتب موسیقی خدایان هفتگانه ی پیروان مکتب موسیقی (سا ری گا ما پا دا نیسا ) باز میکند.

هندو ها معتقد هستند که آوازها را خدايان شان از عالم بالا به هفت صوت به وجود مي ‌آورند، و سازهای موسيقی مثلِ توله یا (فلوت) را «كريشنا» که بنظر ایشان مبدأ الهی دارد به آنها تحفه داده است، و نیز بر این عقیده هستند که علم موسيقی از اكتشافات خدای دیگر شان (برهما) است.

دانلود رایگان اپلیکیشن مفلحون

آیا آموزش این هفت نوت موسیقی که در پائین به شرح آن میپردازیم، موافقت با عقیده ی هندو های بت پرست و مشرک، و مخالف آموزه های قرآنی نیست؟

این نوت های موسیقی، در مکاتب موسیقی تدریس، و در برنامه های لجنِ طلوع و دیگر کانالهای مذخرف، به کسانی که برای رقابت به این محافل مبتذل اشتراک میکنند، گوشزد میشود.

موسیقی افغانی که ریشه ی هندی دارد، قرنهای متمادی در هند، جنبه ی  مذهبی داشت و به اين جهت، بت پرستان، عقیده دارند که، هر آهنگ به نحوی روحيات خدايانِ باطلِ شان را بيان ميكند.

بطور مثال، آنها عقیده دارند ه بعضی از آهنگها مانند نوای «راگا» نماينده احساسات انسانی مانند ترس، شجاعت و خشم است.

در مبدأ موسیقی هندی، برای اینکه جنبه ی مذهبی دارد، طبيعت به انواع مختلف نمايش داده مي‌شود. مثلاً در بسياری از آهگنهای سازهای هندی صدای طاووس و فيل را تقليد می‌كنند، چون این دو حیوان از نماد مذهبی شان بوده، نوازندگان افغانی نیز با تقلید از آنها، هندو ها را در رونق دادن موسیقی مذهبی شان یاری میدهند.

نوت های موسیقی هندی که ﴿هنگ زنندگانِ﴾ افغان از آنها تقلید میکنند، بنابر کتب مذهبی هندو ها بنام ( swar) یاد میشود که بنابر عقیده ی هندو ها بر هفت خدای حیوانات شان که همان ( سا، ری، گا، ما، پا، دا، نیسا) است تقسیم شده است.

افغانهای بیچاره، رفته رفته این نام های خدایان هندو را با شور و شوق می آموزند، قرآن را کنار میگذارند، و نماز را فراموش میکنند.

برای معلومات عمیق شما عزیزان، کتاب مذهبی هندوان را با کمک دوستم که قبلاً اسمش ارجون سنگھ بود، که مسلمان شده است، و اسمش را بعد از مشرف شدن به دین مقدس اسلام، به احمد نذیر تبدیل کرده است، برای تان ترجمه کرده ام که با درک معانی عمیق آن، علت اسلام ستیزی موسیقی پرستان، و شراب نوشی مجری برنامه ی ستاره ی شیطان را با دیگر موسیقی پرستان در عقب ستیژ، میتوانید درک کنید.

﴿نوت: کلیپ ویدیوئی شراب نوشی این غیچک نوازانِ مفسد و فحاش را از طریق یوتیوب میتوانید مشاهده کنید.﴾

۱ نوتِ SA یا سا، برگرفته از Shadaj است که به معنی طاووس آمده است

۲- نوت RE یا (ری) از لفظ Rishabh نمایندگی میکند که همان خدای پرندگان هد هد هندوان است.

۳-  نوت GA یا گا یا گَ از لفظ Gandhar برگرفته شده که نمایندگی از خدای (بز) هندوان میکند.

۴- نوت MA یا ما، ویا مَ از لفظ Madyam برگرفته شده که نمایندگی از خدای (گاو) هندوان میکند، چنانچه میدانید برای گاو پرستان در هند Madyam خدای مقدس شان محسوب میشود، که به همین دلیل کسی را اجازه نمیدهند که بالای گاو ها قهر شود.

۵- نوت PA یا پَ از لفظ Pancham به معنی کویل که نوعی از پرندگان است برگرفته شده که میان هندوان پرستش میشود.

۶- نوت DAH یا دَ از لفظ  Dhaiavat که به معنی بقه آمده است برگرفته شده. ( حیف زبان یک پسر و دختر مسلمان که این نام ها را هزاران بار تمرین میکنند تا در راه شیطانی آواز شان مانندبقه و گاو شود تا بتوانند مانند استادان هندو پرست شان هنگ بزنند)

۷- نوت NI یا نِ از لفظ Nishad اخذ شده که به معنی فیل آمده است.

این هفت نوت را که افغانها با شد و مد ادا میکنند، ریشه ی عمیق مذهبی هندو گرائی و حیوان پرستی دارد که برای یک جوان مسلمان، اهم از دختر و پسر اصلاً شایسته نیست که یک لحظه بالای آن وقت گرانبهای شان را تلف کرده، از وقت نماز، عبادات، تلاوت قرآن، برای این خدایان نابکار و مذخرف که مخالف درسِ عقیدتی و توحیدی الحمد لله رب العلمین است، بکاهند و با الفاظ مشرکین خود شان را هنرمند سازند.

برعلاوه، يكی از فرقه های هندو به نام «شكتی»  به معنای نيرو آمده است ، شکتی پرستان معتقدند که قوة الهي در جنس لطيف قرار دارد. از اينجاست كه در معابدِ شكتی، زنانِ جوان می ‌رقصند، برخي از اين فرقه‌ها رقصهاي وحشيانه، آوازهای گوش ‌خراش و حركات جنون‌ آميز را براي تكامل روحي خود لازم مي‌دانند.

شاید بر همین دلیل، دخترانِ جوانی در برنامه ی فاسقِ ستاره ی شیطان با حجاب اسلامی ظاهر میشود، و با اصرار زیادِ یکی از داوران منافق و فحاش ، مایک را بدست گرفته میگوید:
﴿ان شأ الله در برنامه ی آینده اگر کامیاب شدم، حجابم را برمیدارم، و …﴾

لفظ مقدس ﴿ان شأ الله﴾ در کمر شما منافقین بزند، پدر، مادر، و برادر بی غیرت شما بایستی اساس و مبدأ موسیقی کُلفت آهنگ و دیگر هنگ هنگ ها را مطالعه کنند، که این همه نوعی از عبادات برای خدایانِ باطلِ هندو های مشرک است.

ملتی که از خالقِ عالمیان، الله سبحانه و تعالی، که مالک یوم الدین است نترسد، شب و روز، پیاده و سواره، نشسته و ایستاده، موسیقی و ستاره ی شیطان را مشاهده کند، چگونه الله تعالی برای چنین ملت برکات آسمان و زمین را نازل کند؟

در بخش بعدی بسوی امریکای جنوبی میرویم تا ببینیم شیطان با فلوتش در آنجا چی کار هائی کرده.

برای درک معانی عمیق و تفسیرِ سلطان المفسرین، ابن عباس رضی الله عنه، و فهم احادیث مبارکه در مورد موسیقی، که ان شأ الله در بخش های بعدی، در مورد آن مفصلاً بحث خواهیم کرد، احسن است از بدایه و مبدأ موسیقی آگاهی کافی حاصل کنیم، تا به زیان بی نهایت خطیرِ موسیقی، بر روح و روانِ مسلمانِ یکتا پرست، واقف شویم و کور کورانه، در مورد، استدلال بیجا و بیمورد نکنیم.

صبور باشید و تمام بخش ها را از نخستین تا اخیر، با تدبر و فکر آرام مطالعه و بر رسی کنید.

پس، با ما باشید و بخش بعدی این مضمون را از این صفحه فراموش نکنید.

جزاکم الله وخیراً!

 

 

نمایش بیشتر

احمد جاوید عارفی

نویسنده: استاد احمد جاوید عارفی

‫2 دیدگاه ها

  1. ماشأ الله. عالی ترین مضمونیکه تا حالدر مورد خوانده بود؛. خداوند خیر تان دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید